Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Nejen Emma a její roboti

Emma Mulačová z primy 20/21 robotky postavila a vesele naaranžovala. A poslala je z bráškova mobilu :-) Tak je sice ve výsledkové listině uvedený bráška Tomáš Mulač, ale my víme, že za vším stojí naše Emička! Gratulujeme ke 3. místu! Více na https://www.vscht.cz/veda-a-vyzkum/akce/noc-vedcu#

Emma napsala: Dobrý den,
tady je můj dopis za noc vědců, akorát je na 3. místě napsaný můj bratr Tomáš, protože jsem fotku odesílala z jeho emailu.
A dopis od organizátorů:

Vážení soutěžící,
moc děkujeme za vaše příspěvky do robotické soutěže! Celkem se zúčastnilo 70 soutěžících. Soutěžili jste o hlavní ceny:

1. cena - stavebnice LEGO Boost – robotická stavebnice 5 modelů v jednom

1. cena - Robot Tibo vydávající zvuky, sledující svého pána nebo objevující svět

1. cena – 3D puzzle model R2-D2 a C-3PO


Musíme uznat, že se nám z tolika geniálních nápadů, u kterých jsme se smíchy a pobavením za břicho popadali, nevybíralo snadno. Proto jsme se rozhodli ocenit malým dárečkem každého z vás. I přes to jsme dali hlavy dohromady a zvolili nejlepší tři modeláře aranžéry:


1. místo - Šimon Kolář (14 let), Mezi námi roboty

2. místo - Antonie Mocová (11 let), Slepice

3. místo - Tomáš Mulač (10 let), Happy New Year


Jsme na všechny soutěžící moc hrdí a rádi bychom se s vašimi výtvory v dohledné době pochlubili na webu Noci vědců<https://www.vscht.cz/veda-a-vyzkum/akce/noc-vedcu>. Prosíme, napište nám pokud nesouhlasíte s uveřejněním fotografií a těmito pravidly (my poté fotgrafii odstraníme z webu):

Soutěžící souhlasí a uděluje VŠCHT Praha bezúplatnou výhradní licenci zaslanou soutěžní práci užít, a to ke všem způsobům užití a v neomezeném časovém i teritoriálním rozsahu ve smyslu § 46 a násl. zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon, ve znění pozdějších předpisů, a toto právo udělit i třetí osobě nebo na třetí osobu převést. Současně soutěžící souhlasí, že okamžikem předání práce bez nároku na jakoukoli odměnu převádí na VŠCHT Praha vlastnické právo k věci, prostřednictvím které je práce vyjádřena.

Hlavním výhercům gratulujeme a všem ostatním soutěžícím moc děkujeme za účast. Všichni sledujte své poštovní schránky, robošta vám tam nechá dáreček.
Hezký den
Tým organizátorů Noci vědců VŠCHT Praha

autor: stepnickova / vloženo: led 23, 2021