Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Venčení gymnazistů, aneb doběhni si pro dort

Milí studenti, studentky a pedagogové,

Ve dnech 16.11.-30.11. 2020 proběhne virtuální běžecký závod organizovaný Studentskou radou. Závod proběhne prostřednictvím mobilní aplikace Strava a zúčastnit se může kdokoli, kdo má chuť na dort a zároveň si chce zasportovat.

Jak se zúčastnit?

Jediné, co je potřeba, je stáhnout si bezplatnou mobilní aplikaci Strava a zaregistrovat se v ní. Do kolonky popisu vašeho profilu (pole vedle vašeho profilového obrázku) napsat GJB nebo gymnázium Beroun (aby bylo při vyhodnocování poznat, jaké profily patří studentům nebo profesorům), pokud nebude takto váš profil označen, nebude počítán do pořadí a žádný dort neobdržíte. Poté stačí jen kliknout na odkaz na konci článku, který vás přesměruje do aplikace, kde uvidíte mapu trati, na které se závodí a zároveň prvních deset mužů a žen. Pak už je jen na vás vyrazit do Brdatek a zaběhnout trať v co nejrychlejším čase.

Kolik máte pokusů? 

Na trať můžete dorazit kdykoli ve vymezeném termínu a během těchto 14 dní ji můžete běžet kolikrát chcete, proto nezoufejte, pokud se vám to na poprvé nepodaří, počítat se bude vždy jen nejrychlejší čas. Váš běh je potřeba nějak zaznamenat, ať už pomocí vašich chytrých hodinek kompatibilních s aplikací, nebo přímo v aplikaci, kde spustíte aktivitu běh.

Na co si dát pozor?

Aby se váš běh započítal do segmentu, vytvořeném v aplikaci, musíte oběhnou celou trasu v rámci jedné aktivity, proto doporučujeme začít a skončit o pár metrů dříve/dále než je označen segment, aby došlo k započítání vašeho běhu. Pořadí je určeno uplynulým časem od startu do cíle, ne časem pohybu (pokud zastavíte, čas vám běží dále). Trasu si můžete proběhnout nanečisto, abyste věděli, kde zažíná a končí a kudy vede.

O co se běží?

Co by to bylo za závod, kdyby se o nic neběželo? Proto obdrží nejrychlejší běžci a běžkyně po skončení akce dorty. O výsledném pořadí se dozvíte na webu školy po skončení akce.

Odkaz na trať: https://strava.app.link/O18HSVHHfbb

Těšíme se na Vaše výkony a držíme Vám palce,

Studentská rada

 

autor: polednikova / vloženo: lis 11, 2020