Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Sametová revoluce je už historie?

V minulých dnech jsme různými formami připomněli 30 let, které uplynuly od sametové revoluce. Studenti i vyučující vyslechli přednášky, debatovali s pamětníky, účastnili se výstav. Všechny ale v dobrém „převálcovali“ studenti kvarty a kvinty.  S Mgr. Janou Zděradičkovou připravili multimediální pořad, na kterém neshledali chybu ani maturanti.

Kvartáni a kvintáni profesionálním způsobem zvládli nejen přípravu programu, ale i jeho prezentaci před spolužáky. Nezastavilo je ani páteční dopoledne, kdy je čekala čtyři vystoupení – publikem byli nejstarší spolužáci z maturitních tříd, kteří se v hodinách mediální výchovy učí umění prezentace, a také žáci Základní školy Wagnerovo náměstí.

Prezentující studenti si poradili i malým problémem při závěrečném testu: děti z 5. tříd neměly s sebou mobilní telefony. Starší kamarádi jim pomohli a vítězi závěrečného testu byli právě páťáci. Děkujeme jim za milou návštěvu!

Podívejte se na vytvořená videa, která byla součástí celého pořadu, lajkujte, doporučujte je!

https://www.youtube.com/watch?v=syIIeq8Pst8

https://www.youtube.com/watch?v=aPTrkk6CuAc

Děkujeme všem, kteří se na programu podíleli:

Mgr. Jana Zděradičková

Kvinta:

Matyáš Levíček,  Natálie Drhličková, Anna Vaňačová, Tomáš Sitek, Matyáš Tůma

Kvarta:

Klára Bělíčková, Kryštof Daněk, Oliver Duda, Nela Hamerníková, Jonáš Koller,

Kašpar Kobr, Vojtěch Povolný, Natálie Vaculíková, Julie Žalijová

autor: polednikova / vloženo: lis 25, 2019