Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Uznání našim webovým stránkám

Dne 22/11/2006 přišel na naší školu milý dopis od firmy ATEMI spol. s r. o. chválící úroveň školních stránek z pohledu fotografa. Dopis předáváme k přečtení a prohlédnutí.

 

Vážený pane řediteli,

 

 

            dali jsme si v redakci našeho časopisu trochu práce a prohlédli si několik set webových stránek různých škol. Nejsme internetoví odborníci, zabýváme se hlavně fotografii a prací a nakládání s ní. A o tom je vlastně téměř celý náš časopis FotoVideo, a o tom byla i malá redakční anketa, která byla podnětem pro tento dopis.

 

            Webové stránky Vaší školy považujeme nejen za krásnou prezentaci vaší činnosti a tradice, ale i za dobře zpracované z hlediska fotografického. Zaujali jste nás a byli jste vyhodnoceni mezi nejlepšími z těch, které jsme si stačili v průběhů měsíců září a říjen 2006 prohlédnout.

 

            Přijměte prosím tímto naše blahopřání a dárek ve formě aktuálního vydání časopisu FotoVideo s tím, že věříme, že ti kteří se na tvorbě vašich webových stránek podílejí, nepřestanou sledovat bouřlivý boj světové a naší, v současnosti většinou jen digitální fotografie a budou kvalitu vaší internetové prezentace i nadále vylepšovat.

 

            Držíme Vám i celé vaší škole palce, přejeme krásné vánoční svátky a úspěšný vstup do Nového roku 2007. A pokud budete mít jakékoli fotografické potřeby či nejasnosti, podívejte se do našeho časopisu nebo nám napište.

 

            S pozdravem

 

 

 

Ing. Rudolf Stáhlich

Šéfredaktor FotoVideo

autor: admin / vloženo: lis 23, 2006