Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Gymnázium Joachima Barranda Beroun vyhrálo závod Dračích lodí

(Jakub Hybš) Berounský deník o nás píše...a uveřejňuje fotky Ivana Hynka z tohoto závodu. Noviny budou k dispozici ve středu, 20. června! Horké slunce, opálená těla, točená kofola, soustředěný výraz ve tvářích i uvolněná atmosféra a úsměvy na mokrých rtech, smáčených ve studené Vltavě. Takový byl závod Dračích lodí, který se uskutečnil ve čtvrtek 14. června v Malé Chuchli.

Hotelová škola Poděbrady a USK Praha ve spolupráci s Krajským úřadem Středočeského kraje pořádaly tento závod pro střední školy a gymnázia Středočeského kraje. Celkově se sešlo 12 dvacetičlenných posádek.

Za gymnázium Beroun závodili:
Adéla Štembergová, David Randák, Matěj Hošek, Barbora Stejskalová, Vojtěch Sládek, Luděk Brumovský, Lucie Hankeová, Tomáš Mottl, Boris Šebesta, Lucie Holečková, Jakub Hybš, Šimon Peták, Eva Kvasničková, Ladislav Tíkal, Michal Šuhájek, Zuzana Vávrová, Martin Píša, David Novotný, Václav Nejedlý, Michal Petrbok

Náhradníky byli Šimon Hošek a Jan Syrovátka, tým vedli profesoři Ivan Hynek a Ondřej Novák.
Po dvou rozjížďkách s Gymnáziem Poděbrady a Gymnáziem Kolín porazila tato posádka Gymnázium Nymburk a zvítězila v historicky prvním závodě Dračích lodí středních škol Středočeského kraje.

autor: admin / vloženo: čen 19, 2007