Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Dopis od Ganeshe

Z daleké Indie nám vždy po prázdninách doletí dopis od už 15letého Ganeshe Naika, kterému pomáháme finančně, aby mohl navštěvovat školu ve vzdělávacím centru v Honavaru. Vždy nás seznamuje se svými studijními výsledky a přidá obrázek jako malý dárek svým českým kamarádům.

Drazí sponzoři!

Ahoj! Píše Váš milující Ganesh. Jak se máte? Mně se tu daří dobře. Přeji krásné Vánoce! Chtěl bych Vám moc poděkovat za dopis, nálepky, pohledy, tričko a ostatní vánoční dárky.

Zrovna mi začaly každoroční zkoušky, které trvají do 30. března. Zkoušky z občanské nauky, matematiky a angličtiny pro mě byly dost těžké. Ale hodně jsem se studiu věnoval, i na doučovacích hodinách, což mi velmi pomohlo. Takže jsem úspěšně zvládl všechny zkoušky a postoupil jsem do desátého ročníku. Můj bratr Gowrish dokončil zkoušky desátého ročníku a teď čeká na výsledky.

Všichni se tu máme dobře. Doufám, že u vás je taky vše v pořádku. Moc mě baví angličtina. V příští zkoušce dostanu dobrou známku!

Dvouměsíční prázdniny jsem strávil u babičky. V létě je tu opravdu vedro, takže o prázdninách jsem si hlavně hrál a sportoval. Zaměstnanci agentury (která zprostředkovává adopci) mě navštívili ve škole a vyfotili mě, jak hraju kriket. Fotku posílám s dopisem. Moc se těším na Vaše fotky, prosím, pošlete mi nějaké.

Ve škole jsme měli představení, spolu s přáteli jsem se účastnil jedné hry (scénky). Také k nám přijel kouzelník a ukázal nám show s kouzly, z toho jsme byli nadšení!

Jako každý rok, i tento jsem obdržel sešity, knihy, školní tašku i deštník ze Sr. Leone. Já i celá moje rodina jsme Vám za to velmi vděční.

Tím to končím svůj dopis.

Váš milující
Ganesh

autor: admin / vloženo: říj 10, 2012