Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Dopis od Ganeshe

Ganesh Naik nám napsal dopis, který koordinátoři v Indii přeložili do angličtiny a vy si jej můžete nyní přečíst v češtině.

Milí přátelé,
během prázdnin jsem myslela na chlapce Ganeshe z Indie, kterého jsme adoptovali na dálku. Dostal už oznámení o našem gymnáziu? Těší se na školu, po které tak toužil? Očekávaná doba volna utekla, máme září a s nimi poštu z Honavaru-Karnataky, z regionu, ve kterém Ganesh Naik žije. Napsal nám dopis ve svém dialektu, koordinátoři v Indii ho přeložili do angličtiny a vy si jej můžete nyní přečíst v češtině.

 

Vážení sponzoři,

jsem to já, Váš Ganesh, kdo Vám píše tento dopis.Jsem skutečně šťastný, že Vám mohu napsat. Situace mé rodiny je velice špatná a maminka se musí hrozně moc namáhat, aby nám dětem zajistila slušné vzdělání. Už to budou dva roky, co jsme ztratili tatínka a matka je jediná, kdo nás živí a stará se o nás.

Rád bych Vám pověděl o něco o dalších členech mé rodiny. Maminka se jmenuje Sharadha a pracuje jako služebná v několika domácnostech. Bratr Manikanth chodí do sedmé a Gowrish do šesté třídy. Má sestra Sujatha už vystoupila a teď je doma. Všichni chodíme do stejné školy, která má celkem 180 žáků. Ve škole i jíme, protože je zde jídelna, kde dostáváme oběd.

Děkuji Vám za Vaši podporu. Budu se za Vás modlit každý den. V příštím dopise Vás budu o sobě dále informovat.

Váš vděčný
Ganesh S. Naik

autor: chocova / vloženo: zář 12, 2006