Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Seznamovací kurz primy

Je již dlouhou tradicí, že naši noví studenti zahajují školní rok seznamovacím kurzem. S primou jsme vyjeli do rekreačního střediska Šlovice, které se nachází v nádherné lokalitě na okraji CHKO Křivoklátsko.

Pomocí různých skupinových her jsme se seznámili. Navštívili jsme Elektroskanzen Čechův mlýn, podnikli přírodovědnou vycházku do Skryj a hledali trilobity, večer jsme u ohně opékali buřty a s kytarovým doprovodem zpívali.

A jak hodnotí kurz primáni?

·       Na seznamovacím kurzu se mi moc líbilo, jak všechny holky byly na stejném pokoji, protože díky tomu jsme se stihly rychle seznámit.:)

·       Na seznamovacím kurzu se mi líbilo. Byli jsme v muzeu a opékali jsme buřty. Šli jsme na výlet a cítil jsem se tam skvěle.

·       Seznamovací kurz ve Šlovicích mě bavil. Všichni jsme se seznámili a trochu skamarádili. Také výlet do přírody a elektroskanzenu byl zajímavý. Měli jsme hezký pokoj a hráli jsme dobré hry. 

·       Seznamovací kurz byl velmi záživný a cítil jsem se tam moc příjemně. Líbilo se mi, když jsme hledali trilobity a chodili na procházky. Jídlo bylo výborné. Moc jsem si to užil! 

·       Na seznamovacím kurzu se mi líbilo chytání kobylek na louce do skleniček. Bavilo mě sbírání zkamenělin a opékání buřtů. Skupinové práce mi přišly dobré na seznámení. Dále se mi líbilo zpívání u kytary. Seznamovací kurz ve Šlovicích mi přišel super.

·       Na seznamovacím kurzu se mi líbil výlet za trilobity, chytání kobylek a seznamovací hry. Celkově seznamovací kurz byl moc povedený.

·       Na kurzu jsme byli dva dny, kdy jsme si užili spoustu zábavy. Také jsme sbírali brouky na projekt z biologie, chodili na procházky a měli čas se poznat s novými kamarády. Pobyt se mi moc líbil a už se těším na další akce, které nás čekají.

·       Bylo super, že všechny holky měli pokoj společně, protože jsme se tak velmi dobře seznámili. Opravdu hodně se mi líbilo opékání buřtů, ale hlavně zpívání u ohně.

·       Hodně zajímavý byl elektroskanzen. Opravdu hodně se mi líbila procházka na trilobity.

 ·       Na seznamovacím kurzu se mi líbilo jak jsme všechny holky byly na jednom pokoji. Chytání hmyzu a výpravu za trilobity jsem si taky moc užila. Nejvíce se mi na seznamovacím kurzu líbilo, jak jsme poslední večer pozorovali hvězdy a opékali buřty nebo rohlíky.

autor: skodova / vloženo: zář 20, 2023