Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Vánoční charitativní jarmark

Jak je už na naší škole zvykem, i tento rok proběhl charitativní bazar vedený kvintou s potřebnou péčí. Nutno dodat, že catering tohoto ročníku bude jen těžké překonat.

Jak se jim vše povedlo se zde jistě ještě dozvíme. Nicméně protože mnoho studentů estetické výchovy a keramického kroužku cítilo potřebu se také zapojit, rozšířili jsme tento ročník také o charitativní jarmark, kde se prodávala právě drobná díla vytvořená z keramiky, papíru, korálků či jiných materiálů. Jarmark jsme doplnili o „volné pódium“ tedy možnost zpívání a hraní kohokoliv, kdo měl chuť.

O  rukodělné výrobky byl nemalý zájem, který nás velmi mile překvapil a potěšil. Studenti 3A se chopili prodeje a také potřebného zviditelnění celé akce, a tak můžeme s radostí oznámit, že se na výrobcích vybralo 2100 Kč, což považujeme za skvělý výsledek. Doprovodné pění a hraní také pomohlo dotvořit potřebnou atmosféru, za což děkujeme.

Veškerý výdělek již byl, dle rozhodnutí studentů, poslán na  účet organizace Lékařů bez hranic. Všichni jsme si tedy vyzkoušeli, že vytvořené i zakoupené umění, i když neprofesionální, může pomáhat. V tomto adventním duchu se loučíme s uplynulým rokem a doufáme v rok lepší.

S díky a přáním všeho dobrého

M. Popelářová

M. Vacková

S. Malá

M. Corsi

autor: klimentova / vloženo: pro 28, 2022