Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Pololetní krve dar aneb dvojek plné řádky

První pololetí plnoletí studenti GJB završili odběrem krve. 2. 2. 2017 uskutečnili již 22. společný odběr - můžeme se tedy chlubit celkem téměř 2 hektolitry darované krve. A v současné chřipkové vlně byl tento odběr obzvlášť důležitý.

Daruj krev, daruješ život je naše tradiční akce v Transfuzní stanici Nemocnice Hořovice – darování krve, které se již osmou sezonu až třikrát do roka zúčastňují studenti 3. a 4. ročníků.

Děkujeme všem studentům, kteří se k dobrovolným dárcům připojí, vydrží a přivedou do řad dárců své rodinné příslušníky, kamarády a přátele.

Akce se zúčastnilo celkem 21 současných nebo bývalých studentů Gymnázia J. Barranda včetně jejich kamarádů a tentokrát i rodinných příslušníků.

Ze 4.a. se zúčastnily studentky Barbora Králová, Tereza Šenfluková a Andrea Žáčková se sestrou Veronikou.

Ze 4.b. se zúčastnili studentky a studenti Markéta Veselá, Aneta Karamarinovová, Martin Buchbauer, Nela Tesařová, Adéla Vrabcová a Lenka Klierová, která s sebou přivedla mamku Martinu a tetu Kateřinu Kováčovou a ještě kamarádku Veroniku Kůrkovou. Lenka Klierová se již na podzim stala registrovanou dárkyní kostní dřeně.

Z oktávy se zúčastnila studentka Josefína Pondělíčková.

Ze 3.a. se zúčastnily studentky Kateřina Mazánková a Lenka Matyášová. Katka se současně s odběrem stala registrovanou dárkyní kostní dřeně.

Septimu reprezentovala Marie Hejnarová.

Přidali se bývalí studenti a kamarádi: Vendula Hejnarová, Jakub Jonáš a Josef Krubner.

Projekt Daruj krev, daruješ život garantovala, odběru se zúčastnila a zápis provedla Mgr. Marie Štěpničková

autor: stepnickova / vloženo: úno 6, 2017